tack för svaret på frågan om min son

Tack för svaret ang min snart 3 åriga son ska göra som du säger att säga åt dom att lämna min son i fred. Nu undrar jag bara vem/vilka som med jämna melanrum knackar på våan yttterdörr oftast på kvällarna och oftast är det ingen där när jag kollar hundarna reagerar på detta dom börjar skälla morra redan innan det knackar för det mesta händer detta när min sambo har arbetsvecka (konstant nattarbete i gruvan) han börjar 17 och slutar 04 knackningarna brukar starta där runt 8 8.30 och hålla på fram till runt 22-22.30 sen blir det uppehåll och i bland kommer det tillbaka senare, är det bara några som busknackar eller är det något annat är ju inte kul med två skällande pipande och travande hundar i en hyreslägenhet. Mvh Lisa

Hej Lisa! Det är busknackare så när hundarna reagerar nästa gång ber du knackarna lämna dig ifred då ni bor där och de har inget med er att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *