Vem är kvinnan

Tack för svaret Varför vill inte den gammla kvinnan att vi bor här? Var hon lärarinna till min far ? Har hon bott här där vi bor nu har det varit ett torp här tidigare?Törs vi bo kvar här det känns oroligt här . var de kvinnan som döda två fåglar för mig som var friska?När levde denna kvinna .Min son berättade att hans kompis såg en man med röda ögon bakom min son i webbcammen har det någon samband?

Hej! Hon anser att det är hennes ställe och då i torpet. Tror inte hon har varit lärarinna till din far men jag är inte helt säker måste jag säga. Hon skrämde dina fåglar. Hon levde troligtvis i mitten av 1700-talet och var guvernant/lärarinna i ett privathem. Det sonens vän såg var en man men ögonen blev röda pga tekniska saker. Mannen var på "genomresa" och han har inte med torpet odyl att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *