Tack + Ny fråga!

Tack för svaret jag fick vid min förra frågeställning,det var mkt intressant svar jag fick,en av huvudpersonerna i franska revolutionen i mitt förra liv,vem kunde tro det! Jag återkommer nu med nya frågor eftersom det är väldigt viktigt för mig att jag har handlat "rätt". Det handlar om min mor som avled den 19/3 2009,har hon det bra,vill hon säga något till mig,är hon med oss,är hon nöjd med hur gravstenen blev till,är hon nöjd hur jag löste kontakten inom familjen eftersom det var minst sagt väldigt trasligt och anstängt,är hon nöjd med hur jag handskades med huset,är hon tillfreds med hur jag tog/tar hand om min förståndshandikappde bror som bodde tillsammans med henne ända till hennes bortgång?

Hej! Du får inget annat än beröm av din mor! Vad gäller gravstenen slår hon ihop händerna och säger att det var för mycket- hon rodnar lite:). Du är den starke son hon alltid vetat att du var och är och hon är mycket stolt över dig och det du gjort och gör men du får inte glömma dig själv! Hon ger dig en blomma en stor och gul blomma som ska symbolisera det hon känner för dig och det du gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *