Åsnan mellan två hö tappar!

Hej! Måste bara få fråga trots att jag vet att du sagt att jag ska lita på mitt inre. Jag har blivit "bekant" med en kille har aldrig träffat eller pratat med honom men vi har skrivit en hel del till varandra o verka ha varit med om mycket liknande med svek o drogproblem i förhållande. Första känslan var att det här kan nog leda till något om inte annat så vänskap men sen ett tag senare fick jag en annan känsla är osäker på om han har lagt det gamla livet bakom sig eller inte. Har hört en hel del om honom både gott o ont mest gott ska tilläggas. Nu har han bjudit ut mig men jag fick en panik känsla o vill skjuta på det o då fick jag svaret..visst inga problem, du verkar väl värd att vänta på.. Jag är så vilsen så jag vet inte vad jag ska göra, vågar/ska jag träffa honom eller inte?? Jag vågar inte lita på min inre känsla eftersom jag är så kluven. Visst saknar jag någon att ha vid min sida men samtidigt så är jag livrädd att bli sårad igen o framför allt att min son ska bli sårad. Har denna man en ärligt avsikt eller ska jag hålla honom på avstånd??? Snälla hjälp mig! Kram min vän i nöden!

Hej! Du kan träffa honom och få en annan uppfattning om honom- säger de på andra sidan Du bör lägga det gamla bakom dig och inte ta det med dig in i framtiden. Träffa honom och därifrån gå vidare eller inte- det är bara du som kan bestämma vad du ska göra! Tro på dig själv och din inre röst! Kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *