Tack på förhand:)

hejsan har två frågor som jag hoppas att ni kan svara på:) Är mina gudier någon avliden släkting eller har jag någon koppling till dom sen tidigare liv? Sen undrar jag lite om våran "stuga" vi har bott där när jag var yngre och pappas farföräldrar ägde huset. Nu undrar jag om dom finns kvar där eller om det finns någon annan där? Jag tycker mig reagera på något. Eller är det bara inbillning?

Hej Hanna! Jag kan inte besvara den första frågan då jag helt enkelt inte får ngn länk till dem(dina guider) via dig. Har inte jag redan besvarat den frågan? Om så är så blir det lättare för mig om du kommer ihåg rubriken/datum du ställde den frågan och den blev besvarad.Då kan jag försöka länka via den frågan. Det tar väldigt mycket energi och tid för mig att "börja om från början".Speciellt då det är många som ställer samma frågor.(om guider) Däremot vad gäller "stugan" så inbillar du dig inte.Du känner närvaro av dina tidigare släktingar som ägt och bott där.De har kvar sina energier där i form av "avtryck" "känsloavtryck" vilket innebär att de inte behöver vara närvarande där med sin ande men du känner av deras "energiminnen". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *