Tavlor som flyttas av vem?

Hände nåt konstigt för ca ett år sen som jag funderat mycket över.. Jag har två tavlor med kraftig ram som hänger ovanför min säng.Tavlorna föreställer min hund som dött några månader innan det här hände.När jag vaknar en morgon så hänger inte tavlorna där.Jag blir jätteförvirrad och tittar runt omkring.Då ligger båda tavlorna prydligt ovanpå varandra brevid min säng.Kan tillägga att jag var helt ensam i lägenheten den natten och har aldrig(vad jag vet!)gått i sömnen eller gjort konstiga saker i sömnen.Vet inte om jag kan ha gjort detta själv eller om det var nån annan.Har väldigt svårt att tro att jag skulle kunna göra nåt så konstigt..vad tror ni?!

Hej Linnea! Jag har läst din berättelse flera gånger och får bara samma svar hela tiden.Väldigt kort och enkelt:Det var en vänlig ande som lyfte ner tavlorna när du sov med ett budskap "Dags att gå vidare i livet". Jag undrar.Och blir nyfiken.Vad hände sedan? Jag hoppas du fått något slags svar även om det blev väldigt kort. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *