Teckning- Fråga besvarad 2015-05-03

Hörde konstiga ljud vid midnatt som att saker ramlade i golvet och sen rullade iväg. Gick upp och tittade. Såg ingenting. Gick och lade mig igen då hörde jag distinkta ljud såsom typ knackningar. Hörde ljuden ett tag men somnade sedan. På morgonen låg en teckning som min 5-åriga dotter hade ritat tidigare vid tröskeln till hennes sovrum med texten: Varning laser! Teckningen var undanplockad eftersom jag hade visning av lägenheten dagen innan inför en kommande försäljning.
Endast jag befann mig i lägenheten då barnen befann sig hos sin mamma.
Har aldrig hört sådana här ljud tidigare men min flickvän har ofta klagat på att det ibland plötsligt blir väldigt kallt om kvällarna.
Vad beror detta på? Jag håller på och sälja lägenheten eftersom vi ska flytta för kännedom.
Hälsn. M

Fråga besvarad 2015-05-03

Hej!
När jag läste ditt insända mejl så blev jag lite fundersam därför att det är nog första gången någonsin som jag känner att jag får kontakt med en ande som INTE vill att familjen ska flytta. Jag möter istället en ande energi som lider av tvångsmässig rädsla för ensamhet. Jag måste erkänna att jag blev helt ställd i möte med denna energi och jag är inte säker på att jag kan få till en bra förklaring då jag känner att detta är något som ett medium borde reda ut på plats hemma hos dig.

Finns det något medium du känner där i den staden du bor som kan komma hem till dig och försöka få kontakt med denna manliga ande för att se varför denne får sådan ångest inför att ni ska flytta. ?

Det jag kan känna är att det inte är en släkting till någon av er  utan det verkar vara en ande som hör till själva platsen/ huset innan detta huset,  sedan tidigare och så länge som ni har bott och levt som vanligt så har denna ande hållit sig lugn och knappt gjort sig märkbar eller hörbar förutom att hans närvaro kan ha skapat en viss temperatur sänkning i rummet som din flickvän verkar ha känt av.

Jag kan inte känna någon negativ obehag från denna man mer än att nu när ni ska flytta så får han panik för han vill inte vara ensam i huset utan han vill att ni ska bo kvar. Om du skulle fråga de som bott i huset innan er så skulle du nog höra från dem att även de hade plötsliga ökade underliga övernarturliga fenomen som eskalerade just veckorna innan de skulle flytta. Sedan när ni flyttade in så lugnade han ner sig och slutade “spöka”.

Vem är den här mannen? Det kan jag inte riktigt svara på därför att han är för stressad i sin energi för att jag ska få några vettiga svar av honom , men han verkar ha någon form av uppfattning att han är avliden men … av  någon anledning en otrolig stress och rädsla för förändring. Jag känner att ni skulle behöva ett medium som kan hjälpa honom hem till hans fru som väntar på honom på andra sidan.

Hans fru hette Katarina Johnsdotter när hon levde  och hon är i den dimensionen medium brukar kalla “andra sidan”

Hon dog efter att hon fött tvillingar hemma i huset, två söner,  och hon dog strax efter födseln och han blev ensam med dessa barn men fick hjälp av någon husa eller matmor att uppfostra dem.

Nu utspelar sig allt detta tillbaka till början av 1812 ca och jag förstår av det jag ser att det måste ha sett annorlunda ut på platsen du bor på och att de måste ha bott i ett annat hus fast på den platsen du bor nu.
Det är vad jag kan få fram kring detta och jag hoppas du tar dig tid att be någon komma hem till dig och hjälpa iväg denna man och så kommer du nog känna dig lättare till mods och de som flyttar in efter dig slipper spök bekymmer när de ska flytta i framtiden.
Lycka till !

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *