Gröna ögon – Fråga besvarad 2015-05-03

Jag vaknade på natten och gick ut i köket. På väg till diskbänken tittade jag ut genom fönstret och ser två lysande gröna ögon som tittade på mig, jag svor och tittade för att se vad det var. Vi bor på landet och det var kolmörkt ute. Första instinkten var att titta bort och gå tillbaka till sovrummet och stänga dörren om mig. Men jag tvingade mig själv att titta en gång till och då fanns ögonen inte kvar. På den platsen som ögonen var finns inget som kan reflektera utan det är bara gräsmatta där. Vad var det som tittade på mig?

Fråga besvarad 2015-05-03

Hej!

När jag läste din insända fråga så såg jag framför mig den bild som du beskriver och upplevde och jag får samma återkommande svar hur jag än vänder och vrider på det : Att det var ett djur   som kikade in genom ditt fönster och inget övernaturligt.

Lysande ögon av natt djur

 

Bild Källa: https://c1.staticflickr.com/9/8026/7260859346_1888fd5904_b.jpg

Och visst kan det vara  skrämmande om man mitt i natten  kommer halv sovandes ut i köket och ser två ögon stirra på en in genom fönstret men… djuret blev nog mer rädd för dig och drog iväg kvickt. 🙂

Djurs ögon kan reflektera ljus utan att någon direkt ljuskälla lyser rakt på dem. 

Här finns en länk till en sida som förklarar varför ( på engelska)

Why Do Animals’ Eyes Glow In The Dark?

http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=96414364

http://en.wikipedia.org/wiki/Tapetum_lucidum

http://sv.wikipedia.org/wiki/Tapetum_lucidum

“Tapetum lucidum (latin: “ljus väv”, plural tapeta lucida)[1] är ett lager vävnad i ögat hos många ryggradsdjur.[2] Den ligger direkt bakom näthinnan, och reflekterar synbart ljus genom näthinna, vilkat ökar andelen ljus som är tillgängligt för ljusmottagarna och förbättrar djurets syn i situationer med dåligt ljus. Tapetum lucidum bidrar till förbättrad mörkerseende hos många djur. Många av dessa djur är nattaktiva – exempelvis köttätare som jagar sina bytenunder natten – medan andra är djuphavsdjur.”

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *