tiden efter separation

Hej Jag håller på att separera från min sambo, vilket har varit jobbigt. Vi har varit tillsammans i ca 4 år och känner nu att mina känslor svalnat för honom men han älskar mig fortfarande. Jag mår så dåligt på grund av hela situationen och för att han mår dåligt. Kommer situationen att lösa sig dvs, kommer vi kunna gå vidare båda två? Jag är också rädd för ensamheten och undrar om jag någonsin kommer träffa "den rätte" ?

Hej! Alla separationer är jobbiga oavsett om man är eniga eller inte. Det kommer att vara en svår tid framöver men det kommer att vända till det bättre men ni måste läka er och det bör ta lite tid. Försök vara lite själv innan du flyttar ihop med nästa man då du behöver tid för dig själv vad gäller kroppsligt och själsligt. Den rätte kommer när du är redo:) Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *