tidigare liv

Hej och tack för ditt snabba svar tidigare. Det är så att jag är extremt rädd för smärta och tål knappt ett blodprov. Jag har haft mycket rädsla i samband med mina förlossningar. nu till min fråga. har jag gått igenom nåt smärtsamt i nåt tidigare liv? och hur kan jag komma över detta. tack söta rara för din hjälp!

Hej! Du har inte alltid varit så rädd för sprutor och smärtor detta har kommit i detta livet som en prövning. I dina tidigare liv har du haft lätt vad gäller förlossningar och smärtor och nu ville du ha denna erfarenheten. Det du kan prova på är att göra lite självhypnos men det kan vara svårt till en början och jag kan inte garantera att din oro minskar till 100% men varför inte prova? Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *