Tidigare liv

Hej igen Jag heter Sabina Dagestam och är snart 22 år. Jag undrar om du kan säga mig VILKA mina tidigare liv har varit??? När och var har jag levt??? Beskriv så mkt du kan? Mina intressen är resa,hundar… hålla på med hår och maceup. Men något som fängslar mig verkligen är kyrkor.Så fort jag kommer utomlands så vill jag besöka dess kyrka. Tycker om sol och värme. Jag är rädd för trånga utrymmen och djupt vatten…är rädd för att dyka. Hoppas du har något att gå på. Kram

Hej Sabina! Du har en viss kärlek för kyrkor då du var mycket aktiv och troende i ett av dina liv och detta liv har du levt i Sverige ca 1820-talet. Du var gift, barn men din man var inte en trevlig man vilket gjorde att du sökte skydd i kyrkan. Detta liv utmärker sig mest. Du dog ganska ung, ca 40 år i barnsängen. Din man gifte snart om sig men du fann ro på andra sidan. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *