kom till drömmen

Hej Jag undrar… i natt vaknade jag och somnade inte om direkt. Jag låg och tänkte på min mammas avlidne man som dog 91. Kjell heter han.Jag tänkte på att jag saknade honom.SEN drömde jag om honom.Hur kommer det sig att jag gjorde det?Ärdet bara för att man tänker på någon då? Jag har ju bett honom komma till min dröm men han har aldrig kommit.Men nu kom han ju bara jag tänkte på honom. Hur kommer det sig? Kram Ps vad sällan du/ni svarar..lite tråkigt.Ds

Hej! Det var din man som kom till dig i din dröm då du önskade detta. Jag jobbar heltid som medium, familj, sitter som sekreterare i förening, barnbarn, djur och detta gör att jag inte hinner med att svara på så många frågor som jag önskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *