Tidigare liv?

Hej Kan du se vem jag var i tidigare liv? Jag är en 42 årig, glad, humoristisk tjej. Är väldigt social utåt men tycker även om att vara ensam ibland, jag har ett stort behov att vara för mig själv ibland, det är nästan ett måste för mig. Jag är nöjd med att bara vara ibland, behöver inte ständigt jaga nya äventyr som en del av mina vänner. Jag är en borta bra men hemma bäst människa : ) Kanske har att göra med att jag är en väldigt försiktig person. Skulle vara kul att se om du kan få fram nått om tidigare liv: )

Hej! Det första jag får upp är spanare! Du levde bland indianer men de var inte ditt folk från början. Du levde på det som moder jord gav och du var en ensamvarg. Ser hundar kring dig och du levde med djur. Du botade både djur och människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *