Tidigare liv

Upptäckte att min kompis ställde en fråga ang. vår "hypnos" för att komma till ett tidigare liv, och undrar om du skulle kunna svara på om min syn stämde eller om det var någon konstig fantasi? Jag såg mig själv som en kvinna runt 35 år någonstans i Tyskland, antagligen runt 1800-talet. Två eller tre barn sprang runt mig och i ett hörn låg en gammal kvinna i en säng. Jag såg också en man stå i dörröppningen och jag kände rädsla för honom. Jag kunde även se ungefär hur jag såg ut, och uppfattade ett namn, men jag vet inte om det har någon betydelse. Hoppas du kan svara på detta! Kram!

Hej! Du levde i en fattig och inte så lycklig familj! Kvinnan i sängen är din svärmor,gammal och sjuklig och mannen du ser är din man en elak f*n! Han jobbade bra men han lade mycket av sin tid och pengar på kvinnor och sprit, blev aggressiv av det minsta lilla..du hade det inte lätt! Barnen är dina och två av dem blev vuxna. Du levde till du blev ca 50 år och det känns nästan som en befrielse då du gick vidare! Var din man tog vägen vet jag inte. kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *