hejsan igen.

Hej Tack för svaret.Nu vet jag lite mer om den manen jag ska träffa slumpmäsigt, nu vet jag vad han jobba med och ser ut. Men jag känner ingen som jobba i elbutik eller butik. Men jag har en killkopis som jobba som resande kan det vara han jag träffa igen efter 2 år tror. Det har funits känslor där mellan oss en gång för längesedan. Eller känner jag inte denna manen alls? Jag är 39 år ju och han skulle vara lika gammal som jag. Hoppas du kan siga mer jag blir nyficken.Tack i förhand kram

Hej! Jag kan inte säga så mycket mer om honom än att du inte känner honom och att det är slumpen som för er samman. Han kan dyka upp idag eller om ett år, jag kan inget mer säga! Tänk på att framtiden rör sig hela tiden! Låt tiden gå, gör som du brukar och när han kommer vet du det men du behöver inte stanna upp ditt liv och vänta! Lev ditt liv och se vad som händer! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *