Tidigare liv

Hej! Du ville ha lite upplysning av mig. Jag är 44 år, Gift, inga barn. Jobbar med djur. Har haft en lite jobbig uppväxt. Tycker även om att hjälpa ungdomar, som kommit lite på glid i livet. Anser mig ha någon sorts gåva. Mannen som jag vill ha kontakt med, är min mors avlidna make. Dog i cancer för ca 3 år sen. Han trodde inte på "andra sidan". Men jag hoppas han gör der nu. Ja, hans namn är Lars. Vill han hälsa nåt till mig? Hälsar han på mig? Kan han inte göra sig hörd,så jag vet der är han, om han hälsar på. Får du även fram nåt från mitt tidigare liv, skulle jag bli glad. Undrar även om jag har med mig nåt, från tidigare liv. Massor med positiv energi, till dig! Kram Jessica

Hej Jessica! Du har varit på fattighus mm men som ansvarig och du har även varit sjuksköterska på ett mentalsjukhus för länge sedan och din gåva- vilket det är!-att kunna hjälpa och förstå dem som har problem har du fått med dig genom dina liv och detta på gott och ont. Du har alltid hjälpt andra men det har inte alltid varit uppskattat så att säga. Lars finns på andra sidan och han vill säga att han var förvånad över det som fanns och finns på andra sidan. Han var lite osäker när han såg ljuset och dem som väntade på honom och han tvekade lite, ville tillbaka till sin kropp men han gick över och nu kan han bara skratta åt "sin okunnighet" som han uttrycker det. Han kommer till dig när han är redo för det men jag kan inte säga när men du vet att det är han du känner av när det väl sker. Tack för energin, den kan jag behöva! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *