Tidigare liv..

Hej! ska först påminna om att du skulle skicka ett "program" ang. hur meditation går till när jag vill ha kontakt med min guide, som du tror heter Elisabet… Och en annan fråga: Får för mig att jag levt i Amerika i något annat liv… upplevt att jag väntat och längtat efter någon. Min mor brukar berätta att hon har bott i Svalbard och drunknat i ett annat liv… Något som du kan se om det stämmer..?? jag beundrar dit engagemang och känsla för det du gör här, och jag tackar dig för alla svar jag får! Mvh Anna

Hej Anna! Tack för dina fina ord!!! Jag ska skriva dokumentet men tiden vill inte räcka till ibland men jag ska försöka under dagen. Du har någon i USA och denne kan vara någon från ett annat tidigare liv. Det din mamma säger är säkert sant men jag kan inte läsa henne genom dig. Hon är välkommen att skriva till mig! Tack igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *