Tidigare liv

Hej! Jag är så nyfiken hur mina liv innan detta har varit och vem jag varit. I detta liv är jag nu 42 år och det känns som livet rusar snabbt. Jag har nog alltid varit en sökare och har svårt att finna ro..ständigt nyfiken. Det har visat sig i många arbeten och män. Nu känns det som jag landat men ändå inte tillfreds eftersom jag just nu utbildar mig och önskar inget annat än ett stabilt jobb. Jag är mycket social och alltid hjälpt människor i sina problem. Jag älskar havet och naturen. En annan undran är vad du tror om min enormt starka hemlängtan? Jag har bott i göteborg i 13 år och har börjat längta tillbaka till min hemstad och ibland känns det så jobbigt.

Hej! Du har alltid varit en sökare och det kommer du troligtvis att alltid vara! Din själ vill samla på sig så mycket erfarenheter att det känns som om du aldrig blir färdig!! Du har levt dina liv som upptäckare i livet och jag kan tyvärr inte få fram något bestämt liv då du far omkring i jakt på sanningen och erfarenheter men jag kan ana att du varit sjöfarare, upptäcksresande, missionär och mycket annat. Din hemlängtan kommer troligtvis inte att avta men om du ska flytta hem igen eller inte är ditt eget val som endast du kan göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *