Tidigare liv -★ Fråga besvarad 2013-09-01

Hej igen jag skulle gärna vilja veta vad jag har vart i tidigare liv ? Hoppas att du kan svara på det 🙂 mvh annalie

Hej Annalie! Jag kan tyvärr inte svara på din fråga om ditt tidigare liv då jag inte har den inriktningen inom andlighet att göra den typen av personliga mediala sökningar kring människor efter tidigare liv och här i frågespalten på spökwebben vill jag gärna hålla mig till att vara bara Andlig Paranomal Rådgivare inom det som är mer spökwebbens område…spöken…det övernaturliga och paranomala vilket i sig är ett stor ämnes område.Men just de mer personliga och privata frågor kring tidigare liv och frågor som är mer av personligt andligt vill jag helst inte svara på då jag känner att jag inte är rätt person för den typen av frågor. Det finns så många duktiga och bra medium som är inriktade på just den här typen av frågor om man är intresserad av att diskutera tidigare liv och höra deras syn på saken. ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *