Tidigare liv, igen

Hejhej! Är 13 år och heter Felicia. Hittar tyvärr inte mitt tidigare inskickade mail här i frågorna, och frågar därför igen angående mitt tidigare liv. Jag har inte någon fobi vad jag vet, men jag tycker dock att gasmasker är obehagliga, båda ljudet av dem och utseendet. Jag gillar dom inte alls. Sen blir jag ganska påverkad/intresserad av t.ex. andra världskriget. ä Men det jag fastnar på är gasmaskerna. Har det något med mitt tidigare liv att göra? Kram

Hej! Du har levt en del liv men inte under senare tid. Jag vill gå lite mot romartiden och de masker som de använde vid teatern och som du avskydde då och det känns som om det är något som följt dig genom liven. Att du inte tycker om gasmaskerna kan jag nästan härleda till just romartiden. Ser Cecar så det är under denna period du levt som senatorfru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *