vad är fel?

Hej! tack för dina svar tidigare.Men jag har en fråga som känns väldigt viktig nu.Jag har bara min pappa och min bror är i sverige,min mamma är död.Men jag har knappt kontakt med min pappa,jag har haft väldigt tufft ekonomiskt det sista året.Han svek mig då och ville inte hjälpa mig fast han kunde.Men med min vänners stöd klarade jag det iaf.Min pappa åker utomlands och träffar sin kärlek där.I julas så vann han en stor summa pengar och lovade mig och min bror en slant,dock blev det tjafs och han gav min bror mer än mig bakom ryggen (men jag sa inget om det utan var tacksam ändå)iaf så var det en gång jag knappt hade råd med mat och smsade honom men han ignorerade mig helt.Hörde ej av sig på 3 mån.Min fråga är,vad är det som gör honom så svårt för mig?är det att jag påminner om min mamma?elr hans syster?elr är vi ens släkt?jag mår iaf bra idag och har klarat mig bra.men vill ändå veta vad som är fel? tack på förhand.den här frågan betyder mycket för mig.Jag har blivit spådd för längesen också att jag kommer ha det bra ekonomiskt i framtiden.stämmer det?mvh/Nanna

Hej Nanna! Din far går på den hårda vägen vad gäller uppfostran och det kan vara något han själv råkat ut för. Han ser det som att du ska lära dig den hårda vägen här i livet. Du kommer att klara dig bra ekonomiskt i framtiden det behöver du inte oroa dig för!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *