Tidigare liv, vilket av dem?

Hej! Har skickat in två gånger angående mitt tidigare liv. Första gången sa du att jag kunde vart med i första världskriget, där av min obehagliga känsla av gasmasker. I det andra mejlet skrev du att jag inte haft ett tidigare liv för en lång tid, men att jag senast kunde levt under Romarriket. Vilket av detta är mest troligt? Jag är intresserad av Andra världskriget & berörs en del av dessa krig. Det är likande dessa gasmasker jag syftar på: http://www.mcsweeneys.net/books/everythingthatrisesimages/421gasmask345.jpg Tack på förhand!

Hej! Jag kan inte säga vilket som är mest troligt då jag bara säger vad jag får fram genom bilder osv. Vad tror du själv? När du börjar tänka och fundera brukar mycket falla på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *