Till Danne och EeWee

Hej igen! Tusen tack för att ni tog upp detta!!! Har själv haft väldig ångest över just religion vs. medialitet. Tror på Gud och Jesus men har precis som ni fått lära mig att man inte ska hålla på med medium osv. Känns lite som att eran förtvivlan hjälpte mig… Det känns faktiskt som att det var meningen att jag skulle läsa just det här just nu, då jag har haft väldiga tvivel efter min olycka. Jag babblar visst bara…. Är väldigt tacksam bara, och ville att ni skulle få veta det. Tusen kramar// Emma.

Hej Emma! Tack själv för ditt inlägg! Det är detta som är positivt och bra med frågespalten,att vi kan dela med oss av varandras erfarenheter och se att de finns andra som tänker,känner eller grubblar på samma/liknande saker. Man är inte ensam. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *