Vem är min guide?

Hej EeWee. Jag skulle så gärna vilja veta vem som är min guide. Kan du se vem det är eller ge mig ett namn? Ibland känns det som jag har fler som vakar över mig,men kanske inbillar jag mig. Jag är mycket tacksam om du kunde hjälpa mig att få svar. Kram Tina

Hej Tina! Jag vet inte om du läst i inledningen till frågespalten,men där förklarar vi varför vi inte besvarar på direkta frågor om personliga guider. De flesta har en eller flera guider som finns vid deras sida från födsel till död.Alla bär på olika kunskaper och erfarenheter och är därför "personligt skräddade" för just dig och kunna hjälpa dig under olika perioder i ditt liv. Det är ingen av dina guider som vill framträda frivilligt även om jag uppfattar deras närvaro. Jag får dock två namn på de som står dig närmast."Analaya" och "Anastasia". Mitt råd till dig är att personligen uppsöka ett medium som kan hjälpa dig identifiera dina personliga guider med utseende,karaktär,namn,kunskaper och varför just de finns vid din sida! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *