Tillbaka efter 2 år :-)

Vände mig till dig 2008 med frågor angående min svärfar som valde att avsluta sitt liv 2003. Då fick jag svaret att han var i "vila" på andra sidan och att du därför inte kunde få någon kontakt med honom. Söker fortfarande tecken ifrån honom. Vi pratade även om mina guider, bla en som kallade sig Zindra. Jag kan fortfrande inte känna deras närvaro och jag är i fortsatt behov av deras vägledning. Kan du se hur jag ska göra med mitt liv? Kommer jag att göra nåt åt situationen jag sitter i? Tack på förhand…

Hej! Hmm.. Är du säker på att det var mig du fick svar från då jag inte jobbade med spalten då.. Jag skulle behöva din svärfars namn men jag kan inte lova dig att jag kan få kontakt med honom men gör gärna ett försök, Om du går in på min hemsida hittar du dokument om hur du får kontakt med din guide.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *