Tindra-Fråga besvarad 2013-11-05

Hej jag undrar om min hund finns hos mig och brukar besöka mig? jag kände i början närvaro av henne.

 

★ Fråga besvarad 2013-11-05

Fråga insänd:4 Jun, 2013 

 

Hej!

Jag har hittat din insända fråga från början av Juni och vill bekräfta att jag läst den även fast den är skickad till spökwebbens tidigare medium.

Jag förstår att du saknar din hund och jag önskar att jag hade kunnat svara att jag känner närvaro av din hund runt dig men…jag kan inte känna någon närvaro i form av ande från din hund däremot kan jag genom dig känna från ditt hjärta känna minnet och saknaden efter din hund. Saknaden finns där även om det nu har gått en tid. Jag känner att allt är som det ska och att din kära hund har “blivit ett med naturen igen” och det är en vacker,naturlig och fridfull känsla.

När vi förlorar ett djur som vi älskar så är saknaden stor men det vackra är att minnet finns alltid kvar i våra hjärtan och din hund finns alltid kvar inom dig i ditt hjärta!

Sköt om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~The best and most beautiful things in the world can not be seen or even touched.

    They must be felt with the HEART~

~♥ ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *