Relationer-Fråga besvarad 2013-11-05

Hej hur går det med kärleken?

Är också intresserad av relationer runt mig annars, hur kan de förbättras?

Tack på förhand

★ Fråga besvarad 2013-11-05

Frågan insänd: 10 Jun, 2013

 

Hej!

Jag hittade din insända fråga som var skickad till spökwebbens tidigare medium i början av Juni 2013 och jag vill bekräfta att jag nu läst din insända fråga.

Jag känner att du är en stark person som vet vad du vill och du vet också vad du inte vill. Det känns som att det nog är svårt att “lura dig” då du ger energin av att vara klarvaken och uppmärksam på det mesta som händer och sker runt dig och möjligen ett visst behov av kontroll…Det är något som du kanske skulle tänka på i din relation till andra människor runt dig att även om du kanske har rätt i det du anser så kan det ibland vara bra att låta människor som inte vill lyssna få köra sitt race och göra sina misstag så du slipper bli irriterad i onödan på att människor eller vänner kanske inte lyssnar då jag känner att du är en sådan som tycker om att umgås och ha människor runt dig som är som du dvs…starka åsikter,skinn på näsan och en stor portion humor och ironi över sånt som bara blir ” för mycket”. När man är en sådan person och också föredrar att umgås med sådana som är som en själv så kan baksidan vara att “alla ska ha rätt” och givetvis tycker alla att de har rätt ;)…så bränn inte ut dig på sådant utan ta allt detta med en klackspark.

Jag kan känna att du är en sådan person som människor dras till därför att du har “det” och det beror på att du är dig själv och ingen annan än dig själv.

Jag känner inte att du behöver oroa dig över relationer eller kärlek därför att det som ska komma in i ditt liv ser du till att det händer.Vill du ha något gjort så gör du det och vill du träffa nya människor så gör du det och vill du träffa en person som passar dig så gör du det men jag känner att det redan finns en person  runt dig som står dig nära och som betyder mycket. 

Det enda rådet jag kan ge dig är att låta andra få ta plats och också ha rätt ,fast du inte tycker de har rätt alls 😉  och fortsätt vara den du är så kommer allt att falla på plats.

Jag vet inte om detta hjälper dig alls och frågan var inte sänd till mig utan till tidigare medium men detta blir mitt svar.

Sköt om dig!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~ Don´t wait for the perfect moment,take the moment and make it perfect ~

~♥ ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *