Transfiguration med en dvärgväxt ande.

Hej! Mitt namn är Marcus Lindberg från jönköping. Jag är ett mentalt och fysiskt medium som alltså kan se andar hur de mår i bilder och ta på deras ektoplasma. Varje dag när jag ligger i min säng kan jag känna en hel kvinnlig ande. Hon är i ständig transfiguration med mig alltså hennes ansikte är lagd som en mask på min. Det har varit så i 5 år. Hon kan sätta sig en kudde när jag håller i en. Hon är en mycket kärleksfull ock skelskjuk. Jag har lärt mig mycket av henne hur andar väkligen är och skrivit mycket om det. Jag har henne för vetenskapliga skäl där jag har lärt mig att andar är människor precis som vi med tankar och känslor. det jag har fått uppleva med andar som jag ser i mina affisher är att de är ett folk som inte syns, helt neutrala från livet. Just nu har hon och jag en blogg på blogger på Google att läsa allt om det. "United Discoverer Spiritualismers" Lycka till…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *