Tre vinkande damer – Fråga besvarad 2015-06-04

Hej kära du.

Jag har en fråga som jag ställer för att jag är nyfiken och för att tillfället uppstod när jag ramlade in på denna intressanta sida, även fast jag samtidigt har en känsla av förräderi ifall jag tar upp den till ljuset.

Hur som helst, är jag var liten och åkte bil med min familj, vände jag mig vid ett tillfälle om och kikade ut genom bakrutan. Bakom oss körde en bil och dess baksäte satt tre till synes trevliga och vänliga damer. De vinkade snällt till mig och jag vinkade tillbaka.

Några år senare (har jag för mig) hände samma sak; Jag vänder mig om under en bilresa och dessa tre samma damer vinkar glatt åt mig ifrån baksätet av bilen bakom. Men! Denna gång slår det mig att bilen är overkligt nära eller något sådant, jag ser dem för skarpt och tydligt. Reagerar också på att det är samma “gäng” en så lång tid senare och under en resa någon helt annan stans.

Har inte kunnat släppa tanterna ur mitt medvetande och låtsas ibland att de är mina hjälpare och finns i min närhet. Kan du se något om detta eller är det svammel och inbillning?

Ifall de inte vill bli analyserade eller omnämnda respekterar jag det.

Mycket tacksam för hjälp och svar!

Fråga insänd 26 augusti, 2013
Fråga besvarad 2015-06-04

 

Hej!
Det har nästan gått två år sedan du skickade in denna fråga till frågespalten och nu blev jag uppmärksammad på din insända mejl av … “tre vinkande damer”…

Jag uppfattar dessa som en representation av dig själv och jag uppfattar dem som projektioner och tankeformer som faktiskt kommer från din egen själ och därför får de en mer symboliskt betydelse  och dyker upp som ” synliga damer ” när du står inför förändringar i ditt liv.
För mig visar sig dessa “tre vinkande damer” i samband med fullmånen , som av en händelse är nu inatt och då visar de sig som Trippel Gudinnan Hekate.

Denna gång vill de  symbolisera att något har hänt eller inom kort kommer att ske i ditt liv , där ” tre vägar har möts” med flera valmöjligheter och  de visar med sin närvaro att du kommer att stå inför ett livsviktigt beslut inom kort där du behöver din inre kvinnliga styrka och visdom från djupet av din inre själ för att fatta dina beslut.
De har besökt mig för att påminna dig : om att du ska  följa din inre röst och låta din inre feminina  energi vara den som fattar beslutet och ingen annan. !
Jag uppfattar dessa damer som en slags manifestation av din egen själ och jag uppfattar dem som någon form av arketypiska väsen som finns inom dig själv och är en del av din tankevärld.

När det uppstår  situationer i ditt liv som oftast har att göra med att du “är på väg någonstans” eller ” står inför nya vägar och beslut” och då dyker dessa tre damer upp som “verkliga personer” …  De dyker upp  som en manifestation när ditt inre känner att du inte varit helt uppmärksam eller ärlig mot dig själv i ditt beslut.

Men något säjer mig att du redan känner till detta och jag har bara besvarat något som du redan vet inom dig.
Jag sänder några länkar  om symbolen kring trippelgudinnan Hekate men..

Studera även symboliken kring nornor då jag känner att också det detta hänger ihop med dig, din själ och symboliken kring dessa “tre vinkande damer” .

Nästa gång du ser dem… fokusera på deras ögon.

Vem ser du då?

the-triple-goddess-moon

Bildkälla: Okänd 

http://wicca.ifokus.se/articles/50134b11d4ebea42b6001583-gudinnan-hecatehekate

http://littersinne.com/categorie/samhalle/hecate.php

http://en.wikipedia.org/wiki/Triple_Goddess_(Neopaganism)

http://www.urdverdandi.se/htm/nornor.htm

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *