Min morfar

Hemma hos mig spökar det och det har hänt en hel del konstiga saker men den konstigaste och läskigaste hände när jag och min syster,som är några år äldre än mig, var hemma ensamma. Min syster satt på övervåningen och tittade på tv medans jag satt och spelade dator en våning under. Jag lyssnade på musik i mina hörlurar men jag kunde ändå höra om min syster ropade. Medans jag spelade så hörde jag någon som gick mot mig, men jag satt med ryggen mot, så jag tog av mig hörlurarna och vände mig om. Men stegen slutade och bakom mig stod det en soffa och ett bord så jag trodde att det var min syster som ville skrämmas som hon ofta brukade göra. Jag sa att det inte var nått roligt skämt och att hon skulle sluta. Sedan fortsätter jag att spela men stegen fortsätter iallafall, så jag vände mig om en andra gång och stegen slutade, men den här gången är jag mer skakig och jag säger lite nervöst att min syster skulle sluta och komma fram. Men det gjorde hon inte så jag fortsatte spela och stegen fortsatte mot mig och dom var ungefär två meter ifrån mig och jag vände mig mot stegen, men dom fortsatte mot mig och jag kunde höra min syster skratta på övervåningen så jag stängde av dator så fort jag kunde och sprang upp på övervåningen. När jag kom upp frågade min syster vad som hänt och jag frågade om inte hon hade hört stegen men det hade hon inte fast dom hördes så tydligt.

Ett svar på ”Min morfar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *