TV:in sätts på

Det här hände för några månader sen. Min kompis skulle sova över hos mig vi hade precis ätit kvällsmat. Då vi gick in till mitt rum och skulle rita på min rittavla det var mörkt ute. Och min mamma och min syster skulle gå och lägga sig.Jag och min kompis var fortfarande vakna vi skulle precis plocka fram ett roligt spel. Då helt plötsligt TV:in i mitt rum sattes på först vart vi skiträdda. Men sen tänkte jag: kanske min kompis råkade komma mot någon knapp på fjärrkontrollen. När vi satt på golvet och plocka upp spelet.Jag sa det till henne hon höll med mig och vi gick o titta om fjärkontrollen låg på golvet. Men nej det gjorde den inte och då är det ju omöjligt att komma mot nån knapp. Vi vart skiträdda och sprang in till min mamma utan att stänga av TV:in. Som någon hadde satt på jag väckte mamma och sa att någon satt på TV:in men hon trodde oss inte. Hon sa att vi åckså skulle gå och lägga oss men vi vågade inte gå in i mitt rum igen mamma sa att det kanske var något fel på strömmen. Vi trodde henne och gick tillbaks till mitt rum och skulle stänga av TV:in igen. Men vad märkligt TV:in var redan avstängd jag och min kompis vart förvånade och rädda. Men vi gick och la oss vi skulle sova skavfötter i min säng min kompis låg närmast dörren. När jag hadde somnat vart jag väckt utav min kompis mitt i natten. Hon sa att någon hade öppnat dörren lite grann fast vi hadde stängt den helt innan vi gick och la oss. Jag trodde henne inte först men sen såg jag att hon såg aldelles skrämd ut och jag ville springa in till mamma. Men det vågade vi inte för helt plötsligt såg det ut som något vitt stod och vacktade dörren. Jag ropade på mamma men hon hadde somnat då kröp jag och min kompis ner under täcket tills vi somnade. Nästa dag bärettade vi för min mamma äxakt vad som hade hänt på natten men hon trodde oss inte. Min syrra satt och åt frukost och hon hade hört allt vad vi hade bärettat för mamma. Då så sa hon att en gång när hon skulle gå in i mitt rum och låna min data för hennes data var så seg så hade TV:in plötsligt. Sätts på och det var ju precis samma sak som hadde hänt oss igår kväll bärettade vi….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *