Tyda en döm

Jag undrar om du kan tyda drömmar? Måste bara berätta om en dröm jag hade. Jag drömde att mamma och pappa skulle flytta. De var och tittade på 2 hus. Men det var ett hus som jag drömde mest om. I det huset var hela släkten samlad. Min Morbrors hund som är nu död var med Amy och är en liten cairnterrier. När man stod ute på gården så på höger sida om bron hade de en gravkulle med ett stort gult kors. På vänster sida längre bort fanns det en kvarn och ett annat högt hus som såg ut som de hade förr i tiden att ha spannmål och mat i. Men detta var flera våningar högre. Jag frågade mäklaren vad detta hus vad och då sa han att de hade haft en massa döds fal och de hade lagt alla döda människor där. på Hög. De som gick in där kunde vara där i 2-8 minuter. Men han tycket att jag skulle gå in dit och kolla hur länge jag kunde vara där. Men de gjorde jag. Sedan gick jag in i huset och ställde mig vid min ena moster och då blev det alldeles kallt. och så fick jag upp en bild på en döds annons namnet kom jag inte i håg bara 1826. Undra hur man kan få så underliga drömmar. Det var som min enda uppgift i drömmen var att få kontakt av någon.. vad kan denna dröm betyda.

Hej! När man drömmer om hus betyder det ofta att det är sitt inre man drömmer om. Du drömmer om de som har gått över och du drömmer om döden och jag tyder det såhär: Du har en hel del inom dig som påverkar ditt liv på gott och ont. Du lägger saker på hög och gör inget åt dem när de dyker upp. Död betyder ofta att något måste "dö" för att något nytt ska kunna "födas". Du behöver rensa i ditt inre för att kunna komma vidare i ditt liv. Googla på årtalet och kvarnen då de har en speciell betydelse för dig men jag kan inte säga exakt vad utan det blir din "läxa" att forska i det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.