undra en sak och hoppas på svar.

Hej Jag skickade till dig en fråga men jag han inte skriva färdigt fören den skickades i väg förlåt mig. Så jag prova igen att ställa frågan. För ca 1 årsedan fick jag missfall och blev jätte ledsen för det är så här att jag och min man vill ha ett barn till innan det är för sent.Jag är 43år ni i år och han 46år. Så jag undra om du kan se eller känna av om jag kommer bli Gravid igen i år och om det kommer bli en bra Graviditet. Jag skulle bli jätte glad och överlycklig. Tack så mycket i för hand. Kram nenna

Hej Nenna! Jag är inte bra på graviditeter- självvalt- men jag kan säga att jag inte ser något hinder för en graviditet. Försök släppa tanken då går det lättare. kram

Ett svar på ”undra en sak och hoppas på svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *