Undrar vad som finns på arbetsplatsen?

Hej ! Tack för dina tidigare svar på mina frågor. Nu undrar jag om du kan se om / vad som finns på min arbetsplats.Det är en stor byggnad som uppfördes 1931.Med många skrymslen och vrår.Vi är flera som upplever saker på olika plan. En före detta kollega påstår att hon såg nån i ögonvrån i ett rum längst upp i huset trots att hon var ensam. Men vi är av lite olika uppfattning av vad det är vi upplever. Tacksam för svar…..

Hej Ann! Jag har svårt att länka till din arbetsplats.Blir "bortknuffad" innan jag hinner fånga upp något mer bestämt.Jag har försökt "söka runt" men vad det än är så håller det sig undan så fort jag vänder blicken dit.Jag får klara besked att "jag inte är välkommen"och "dessa"/denna uppskattar inte min uppmärksamhet.Så,aktivitet finns det men sådana som inte vill bli funna. Den enda jag lyckats få en snabb länk till är den äldre mannen på våningen längst upp.Han brukar sitta där och läsa tidningen.(i vad han uppfattar som skinnfotöj)Han verkar tro han är kvar i sin tid (50tal-1956 Juli står det på tidningen med sirliga bokstäver)och läser samma tidning men tycker själv det är en ny varje gång. Han verkar tro det är ett bibliotek eller ngnstans där man kan sitta och läsa tidningar och även böcker. Han verkar omedveten om er närvaro och uppfattar er som "spöken".Omvänt.Men det andra som slinker undan och ger mig stressiga energier mer än negativt vet jag inte vad det är.Väldigt suspekt.Skumt.Men förr eller senare kommer det ge sig tillkänna. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *