uppföljning massa frågor.

känns dumt att ställa den här frågan , men undrar om du kan se/känna av om jag är fri från sjukdom och om min kropp mår bra. Sedan har jag en känsla av att jag står emot andliga energier ganska bra. stämmer detta ? Kommer jag bli kvar på mitt nuvarande jobb (ICA) och rent utav få något fast där? Är jag omtyckt på min arbetsplats? Upplevs jag som en "God" människa? Önskar svar på mina kasnke lite underliga frågor. Tack för en intresant frågespalt o en bra sida // Andrea

Hej Andrea! Jag har svårt att se sjukdom då jag inte är utbildad läkare men det känns som om du är frisk och kry. Du verkar stängd för det andliga. Du är omtyckt på din arbetsplats och det ser ut som om du kan få fast men just nu är det nog timmar som gäller. Du anses som god människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *