upplevt när jag var barn!

Vet inte riktigt hur jag ska börja?? Minns ett tillfälle att jag hörde en mansröst, han sa mitt namn flera gånger , tror att jag sov då, sen när jag vaknade till hörde jag fortfarande hans röst ,men det konstiga var att lampan va tänt, o det skimrade olika färger liksom ,( tänk dig att solen strålar på tex en kristallkrona det bli ju färger på väggen. Så ungefär vad det då! )Vilket fall så när jag var vaken kände jag kyla o värme på sammagång+att jag kallsvettades.(frös ej !)När jag skulle titta på lampan som var brevid min säng, såg jag en otäck skugga .Synd bara att man inte kan rita upp detta . Han hade vågit hår(ej långt hår). hade örnnäsa ,spetsig haka, morskt leende o hade stor krage bakom nacken. Rösten som jag hörde blev tydlig ,när jag såg skuggan på väggen lutade han mot mig , Den ekade när den kom in i min kropp, från huvuden neråt till tårna, rösten försvann ut till dörren liksom rösten försvages mer mer när den kom till dörren . Vad kan det vara ?? Länge har jag undrat detta . visa säger att jag har inbillat mig. Jag var ungefär 10-11 år gammal men känns som det var igår.. för mig iallafall. sånt glömmer man aldrig . Jag har haft några fler uppleveser kan ej skriva upp detta .. blir alldeles för långa då! snälla hoppas du kan hjälpa mig om detta .. måste få veta någon gång.. man bli ju inte yngre. P.S. jag kände honom i min kropp liksom det var värme, kyla o det strömmade. kan inte förklara bättre så här!.

Hej! Upplevelser av att man vaknar mitt i natten och får se så kallade spökfenomen är inte alls ovanligt. Det är mycket sällan som man kan knyta an dessa till att det verkligen handlar om spökfenomen. När kroppen vaknar upp från "sömnläge" kan hjärnan spela en massa spratt. Antagligen är det så i detta fall då du sa att du även såg ljusskimmer. Personligen har jag upplevt liknande saker. Det som jag då la märke till var att om jag tänkte på en sak, så såg jag även denna. Med andra ord befann jag mig i ett vaket tillstånd, men drömde ändå. Tankarna som jag hade i detta tillstånd blev till verklighet framför mina ögon. Kroppen kan reagera olika på sådana här situationer. Att det kändes kallt kan då alltså mycket troligt bero på hur du reagerade då du trodde att det du såg var sant.<br><br> / Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *