Utveckla mediala förmågor?

Kompisen som jag skrev om tidigare var aldrig deppig på nått sätt. Fast hennes lilla syster var de kommer jag ihåg. Men då när allt hände så var hon inte alls hemma. Under mina år att forskning av spöken har jag stött på en massa konstiga saker. Var i en stuga hos en bekant där jag vet händer konstiga saker. Vi skulle upp och hämta ett bord. När vi kommer in tyckte vi alla att det blev kallt och lite obehagligt på nått sätt. Det är en säng där som aldrig nån ligger i. Så säger bekanten till mig "titta det ser ut som att nån ligger där". Samma sekund så började en planka som stod mot väggen att svaja fram och tillbaka så for den tillbaka mot väggen. Vi tog bordet och sprang.. och när vi kom ut ur stugan ser jag en kvinna stå i fönstret bakom gardinen. Jag vet att det är en släkting till mig. Hon dog där inne och har inte fått ro. Hon är snäll och tyst när vi är där.. men när det är någon ny person så lever hon om.. knackar i väggarna.. kastar ner grejer från vinden. Vi tog dit ett medium som skulle få henne till ro.. men när hon klev ut ur bilen så stod "spöket" på bron redan. Hon bad henne försvinna därifrån och gick genom henne. Mediumet sa att hon inte kunde göra nått.. hur ska vi gör att få henne att lugna ner sig? Det värsta är (tycker jag) är att jag känner dom dödas närvaro. ser dom ibland och då kan jag inte sova på flera veckor. Vissa säger att jag har "det" att se dom.. men jag kan inte prata med dom.. kan jag utveckla min förmåga?

Hej igen! Jag skulle gissa på att Mediumet ni hade hos er kanske inte var tillräckligt kunnig för att kunna hjälpa er. Kan kanske vara en idé att prova med någon annan? Visst tror jag att du kan utveckla dig inom dina mediala kunskaper. Mitt förslag är att du går in på sidan <a href="http://www.creativexperiences.com" target="_blank">http://www.creativexperiences.com</a>. Det är mediumet Terry Evans från Tv4+ "Det okända" som håller i kurser. Vore detta kanske något för dig? / Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *