Utveckla mitt seende?

Hej! Jag har ett problem. Jag kan ibland känna att någonting är nära mig. Att det finns energi från en människa i rummet. Ibland kan jag rysa till som om något rör vid mig. Men problemet är att det inte är mer än så. Jag ser inget. Jag vill väldigt gärna se ett spöke eller prata med ett. Går det att utveckla sitt seende på något sätt? Eller är det helt enkelt så nära ett spöke jag någonsin kommer att komma?

Hej Matilda! Jag tycker inte du ska se detta som ett problem alls. Det du upplever är sk behaglig positiv närvaro av en ande som vill dig väl. Då kan man känna närvaro i form av små rysningar eller att det tex pillar på armen,att någon nuddar vida axeln eller som håret på huvudet flyttar sig osv. Det handlar om att du KÄNNER närvaro och det är en gåva isig. Sedan tillkommer seendet och att kunna känna lukter och höra.Om du ger det lite tid så kommer det utvecklas naturligt för dig.Beroende på om du hindrar dig själv för att du blir rädd. Du kan i tanken eller högt säja i rummet när du känner närvaron av denna att "jag känner att du är här" och kanske be den visa sig i en dröm eller i verkligheten. Men oftast är det så att vänliga andar som är till för att skydda eller hjälpa inte vill skrämmas eller upplevas obehagliga och därför visar de sig inte för ögonen. Börja med att be den visa sig i en dröm och då kan det visa sig att det är någon du känner igen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *