Väckt! – Fråga besvarad 2014-05-13

Väckt på nätterna, och vid exakt samma tid många nätter!?

Hej, har varit väldigt mycket aktivitet minst sagt hemma hos oss sen förra sommaren. Min dotter som är ett och ett halvt år ser saker som inte jag ser och nyligen tog jag hjälp av ett medium för att få det lugnt här hemma. Han beskrev min dotter som en magnet för andar, då hon ser och bekräftar dem genom att bli rädd. Hans hjälp höll det lugnt ett litet tag men något fortsätter att väcka min dotter på nätterna, hon är dock inte lika rädd som innan mediet hjälpte oss på distans. Jag upplever också närvaro men inte riktigt samma skrämmande närvaro som tidigare, men fortfarande obehagligt. Kl 02.22 många nätter har jag vaknat samtidigt som min dotter vaknar. Någon verkar väcka henne och vid något tillfälle verkade det som att någon verkligen ruskade om henne fysiskt. Vi började lägga henne mellan oss i sängen så snart det hände, och då blev hon lugn. Nu pekade hon mot sängen och visade att någon var där också. Jag undrar vem som spökar för oss och om vi kan få det att upphöra. Vi är så förtvivlat trötta av sömnbrist, och att någon väcker dotter ofta hjälper inte.

Kan du hjälpa oss se vad som skapar oron och mycket vakna nätter här? (mina föräldrar och även nära anhöriga på min mans sida har gått bort, men det känns inte som de skulle skrämmas så?)

Vore väldigt tacksam för svar!

Jessica

Fråga besvarad 2014-05-13

Hej Jessica!

Jag kan förstå att det medium som hjälpte er har uppfattat det som att eran lilla dotter är som en “magnet” för andevärlden men… jag ser det annorlunda från ett mer multidimensionellt synsätt och då ser jag en ny liten ljusväsen, ett stjärn barn eller vad som inom andliga kretsar kallas för “light being”. Jag känner tydligt att eran lilla dotter är en inkarnerad ljusväsen sk “star seed” då hon tydligt visar detta för mig och hon är här i ett syfte och i en mission tillsammans med denna speciella grupp nyfödda som kommer födas nu under 1-3 år. Det föds in en helt ny generation av energiväsen i mänskliga kroppar som har ett enda syfte…hjälpa till att sprida sitt inre ljus för att hjälpa Moder Jord att utvecklas och mänskligheten utvecklas. Detta är något som är omtalat redan bland ursprungsbefolkning och beskrivs i gamla myter…som ett tecken för denna tid…

Givetvis ökar detta aktivitet i ert hem men jag kan garantera er att trots att er dotter är mycket mycket ung så är hennes själ multidimensionell och från och med hon valde att inkarnera i just eran familj så kommer inget att vara sig likt och detta är inte något som någon medium kan göra något åt…och faktum är…det finns egentligen inte så mycket medium KAN göra mer än kanske lugna ner för kortare stunder. Men faktum är att trots att eran dotter är så liten så kommer hon snabbt, själv lära sig att hantera dessa energier därför att hon är fullt utvecklad i sin ande och själ att hantera detta.

Det ni kan göra som föräldrar är att försöka lära er så mycket ni kan om hur det är att leva och uppfostra och vara kärleksfulla stöd för denna typ av inkarnerade barn som tillhör den Galaktiska familjen av ljusarbetare , som kommer in i vågor.

Ni kommer uppleva mycket mystiska och besynnerliga upplevelser tillsammans med eran dotter och det kommer vara upp och det kommer vara ner men …mest av allt så kommer detta förändra era liv som människor och föräldrar för alltid och det är en välsignelse och ära att få älska och växa med dessa barn. Dessa barn är vår framtids ljusarbetare och de är när de föds redan utvecklade och har redan klart inom sig allt det där som vi kämpar med. Deras kundalini är redan aktiv från födseln och deras energier inom är redan i perfekt balans och de har redan full kontroll över sina chakran och de har en medvetenhet på ett andligt plan som från födseln kan vara skrämmande för en förälder som inte är förberedd.

Jag kan bara säja “Grattis” ♥ och ge er några länkar som ni kan börja titta på och sedan…försök att på egenhand lära er så mycket ni kan inom ämnet och…låt eran lilla dotter vara den hon är och fritt få utvecklas.

Allt är som det ska

http://en.wikipedia.org/wiki/Star_people

https://www.paoweb.com/starseed.htm

http://www.nibiruancouncil.com/html/starseeds.html

http://www.youtube.com/watch?v=W2W2uAWBGhc

http://www.youtube.com/watch?v=FNqzPf3pBjc

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *