KAN INTE LEVA UTAN HONOM-Fråga besvarad 2014-05-13

Ja, jag förstår..du får information från höger och vänster och blir alldeles utmattad.

Här är mitt brev som jag skrev iaf.

Hej Ewee!

Mitt namn är Syzana. Jag skulle vara i stort behov av en akut vägledning.Det känns som mitt liv stagnerat, jag har ingen motivation till att ta tag i sådant som jag gjorde förr, jag håller mig väldigt isolerad och fängslad i detta. Mitt problem är att jag har mycket svårt för att hantera att mannen jag var så kär i var otrogen mot mig. Hur han kunde göra så mot mig, efter allt jag gjort för honom. Jag har hyst sådan kärlek. Jag har så många frågor, men så få svar. Jag känner mig inte nöjd med dem jag fått, och har försökt att prata med honom efter det som skett, men han vägrar och har blockerat mig. Det är hans vänner som får stå upp för hans egna misstag. Han har inte raderat mitt nummer än, därför har jag inte kunnat sluta ringa och kontakta honom, jag klarar inte av att avstå som det känns just nu.

Det var lite komplicerat kärleksförhållande samtidigt. Vi hade ett förhållande på distans, så det hela har varit mycket jobbigt för oss båda. Att ständigt måste ringa varandra och periodvis har jag varit mycket orolig, och besökt vården. Konsekvensen av denna kärlekshistoria har försatt mig i en stor kris, och jag känner att jag skulle vara i behov av någon andlig vägledning, då det känns som om jag fortfarande är kär i och älskar honom. Trots det han gjort mot mig, så försöker jag ändå komma på lösningar till att få honom tillbaka, trots att jag vet innerst inne att det är fel sak att göra. I allt detta känner jag mig även vilsen och mycket sårbar. Jag tror aldrig att jag kommer att klara av att gå nära en man igen.

Jag skulle så gärna vilja veta hur han såg på oss två? tog han inte relationen lika seriöst som jag? Var jag så lättlurad att inte se, och hur kan jag i allra bästa mån bli av med mina skuldkänslor som jag bär på automatiskt efter detta?

Vore så hjärligt tacksam för svar, det känns som jag bara sitter här och väntar på att någonting ska hända, ett mirakel?

JAG KAN INTE LEVA UTAN HONOM :'( VILL ATT HAN INSER DET OCH VILL ATT HAN SKA KOMMA TILLBAKA OCH ÄLSKA MIG.
HJÄLP! HUR GÖR JAG?!
★  Fråga besvarad 2014-05-13

Hej!

Jag kan känna din själsliga emotionella smärta ♥ därför att jag har tvingats lära mig den hårda vägen att bli vän med  emotionell smärta så  därför jag känner igen själslig  emotionell smärta när jag möter den hos en annan medmänniska och just därför har jag lärt mig av egen erfarenhet att ibland behöver någon säja de där sakerna som man har glömt bort därför att den outhärdliga känslomässiga smärtan har tagit över och totalt paralyserat varenda cell i hela kroppen så man kan inte äta, sova,tänka , känna och man går omkring som i ett meningslöst vakuum och… mitt i all denna smärta så har man glömt bort det viktigaste… dig … och att älska dig själv.

Kära medmänniska…du har glömt bort dig själv.♥ Ingen annan människa kan göra dig hel utom dig själv och att lägga detta enorma ansvar och BÖRDA  på en annan människa är inte bra för någon partner eller människa… och  detta blir ofta orsaken till att den personen som drabbas  av någons desperata kärlek springer åt ett annat håll därför att det blir en alldeles för stor börda “att vara luften som en annan människa andas”. Det är mer än någon människa klarar av och detta krävande kvävande slags kärlek till en annan människa är ohälsosam för båda partner.

Du skriver med stora bokstäver att du inte kan leva utan honom och jag svarar… DET KAN DU VISST OCH DET ÄR EXAKT DET DU BEHÖVER LÄRA DIG! Att älska dig själv först och inte kräva att en annan människa ska älska dig om du inte älskar dig själv. När du har lärt dig att älska dig själv och slutat ge denna man  ett sådant utrymme  som om att han vore livsluften du andas för att kunna leva. Det är inte sant!!!! Och detta är orsaken till att han valt att gå. Han klarar inte av att känna att du är beroende av honom för att leva. Detta blir ingen hälsosam relation på samma villkor och era energier blir helt i o synk.

Jag vet att jag är mycket hård nu i mina ord och kan verka okänslig men tro mig…Det är för att jag KÄNNER denna smärta och vet hur den uppstår och varför då jag själv gått igenom detta som jag också vet att enda lösningen är att du måste GÅ TILLBAKA TILL DIG SJÄLV och ta tillbaka din egen betydelse. Kära älskade medmänniska ♥ Det finns ingen man i hela universum som är värd denna emotionella smärta som du känner och lever med varje dag. Du behöver komma ut ur detta emotionella smärthjul som du har hamnat i och enda vägen ut är att du blir snällare mot dig själv och inte är så hård mot dig själv och börjar ta hand om dig själv. Det är inga fel på dig! Du behöver inse att du har ett värde som kvinna och människa och det är inte denna man som gör dig till den vackra själ du är men som du nu har tappat bort. Finn dig själv igen och du kommer finna din livs kärlek igen…

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

~The secret of joy is the mastery of pain.~

~♥ ~

~You are the captain of your emotions.

No one and nothing can control those feelings except you.

You have the sole ability to either let these make or break you, inspire or destroy you.~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *