Vad är det som händer?

Hej, Min pojkvän/sambo har tidigare hört av sig till Er angående hans upplevelser med det andliga och att han upplever att det finns något här hemma. Jag skulle vilja veta om det är så att det finns något här. Jag minns att han i början av vårt förhållande nämnt om att han kände sig iakttagen, och ibland kan jag oxå känna så men inte så ofta. Men jag vill ändå veta vad det är som rör sig här och om vi ska försöka göra en "rening" här hemma? Tack på förhand

Hej! Då utgår jag ifrån att jag redan utförligt förklarat för din pojkvän/sambo vad det handlar om och det bästa vore att ni pratar om det sinsemellan så jag inte behöver upprepa mig om samma sak. Ni har energier omkring er och drar båda till er energier från andar som har vägarna förbi. Det bästa är att ni båda lär er sätta gränser. Det kan också kännas uppfriskande att någon gång då och då rena hemmet med tex salviarökelse samtidigt som man tex läser Fader Vår. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *