Vad är det som händer??

Hejsan där!! Kanske är lite gammal för den här sidan!! :-)) Men jag har under en tid råkat ut för en del saker!! När jag sätter mig i min soffa så kommer det en andeperson o sätter sig direkt intill mig! I går kväll så öppnades plötsligt kylskåpet! har provat MASSOR av ggr men dörren låser o det är hårt till på köpet så att den gått upp naturligt är uteslutet!!Har även varit ute för andra fysiska fenomen. Det känns som om det är någon som vill något men kommer inte åt vem eller vilka det kan vara då!! Även nu när jag sitter o skriver till dig så är det någon som pockar på känner någon på min högra sida men som sagt kan inte reda ut vem det är!! Eller är det rätt o slätt så att jag håller på att bli TOKIG eller???? Hälsningar från Patrik Augustsson i Tidaholm

Hej Patrik från Tidaholm! Du är inte för gammal för denna sidan då det inte finns någon åldersgräns- tur det! Det känns som om du har förre ägaren/hyresgästen på besök hos dig. Han vill prata med dig men han kan inte göra sig hörd.Jag har dokument om hur man kan kontakta andra sidan så är du intresserad hör av dig! Du håller inte på att bli tokig!!! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *