Vad är det som händer?

Min styvdotter har berättat, i mina öron, fantastiska historier om vad hon har upplevt och upplever.I sitt rum låg ofta pennfacken med pennorna i solfjäderform på golvet när hon kom in.Det var väl katten,sa jag.Nä han vägrar att gå in i mitt rum.Han bara fräser och sticker därifrån,sa hon.Hon vägrar att följa med till kyrkogårdar för hon känner "värmen" och "skrik" från vissa gravar.Igår berättade hon varför hon inte tyckte om min gamla lägenhet.Ja, han kommer ju alltid kl. 11 på kvällen, sa hon.Jag har alltid undrat varför dörren till mitt städskåp alltid gick upp och stod på glänt och hon sa att det var därför.Hon säger att hon har känt såhär i många år,redan när hon var 7-8 år gammal.För mig låter det fantastiskt men jag vill ändå tro på henne.Vad säger ni?

Det låter intressant. Man ska aldrig utesluta några saker. Men om dörren står på glänt varje kväll, så bör det finns bra chanser att du fångar detta på film med. Om du har möjlighet, så gör detta! Gjorde detta själv i ett hus och fångade allt på film. Det är just det avsnittet som ska komma här på sidan "Spöken och Gastar. Enda anledningen till att det är försenat är att de inte vill visa sig på bild. Tar tid att redigera bort ansikten och förvränga röster. Men var öppen för alla saker som det kan vara. Som sagt, yngre personer känner ofta lättare när det "sker" saker så att säga! Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *