Vad är detta?

Hej Jag och min familj har bott i vårt radhus i ca 7 år och fick reda på här om dagen att mannen som bodde här innan oss har dött i huset. Jag har märkt lite skumma saker genom åren att tavlor vält och lampor tänds men har inte reflekterar så mycket över det. För ett tag sedan var jag i ett av sovrummen med min katt och just i de ögonblicket filmade jag henne och då hör jag kraftiga knackningar i väggen både jag och katten reagerar och knackningarna upprepas flertal gånger, sovrummet ligger på övervåningen och vi bor sist i radhuslängan och har inget hus bredvid väggen där knackningarna kom ifrån, flera i familjen har hört de knackningarna som alltid är vid samma tid på morgonen vad kan de vara?

Hej! Mannen som gick över har lite svårt att förstå att ni bor i hans hus. Han knackar för att kommunicera med er och om ni vill kan ni fråga honom och få svar..tex 1 knackning för ja och 2 för nej. Korta frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *