Vad är detta? – Fråga besvarad 2015-12-18

Jag kommer beskriva två händelser i mitt liv. Två väldigt märkliga händelser. Inte på något sätt skrämmande, men ändå lite märkligt. Hur som helst, jag beskriver de två händelserna, så får ni ge er syn på det.

1990 – Hade mitt första arbete, då som 17 årig. Arbetade på en skola, som hjälpreda till de två vaktmästare som fanns där. Att sätta en 17 årig kille full av hormoner bland hundratals jämnåriga tjejer är som att be om att han ska ha svårt att koncentrera sig. Haha… Det blev ett väldigt spring på tjejer inne på vaktmästarkontoret. Inte en optimal situation för de två vuxna män som försökte utföra sitt arbete under normala förhållanden.Kan inte påstå att jag inte tyckte om uppmärksamheten, för då ljuger jag. Men mer än så var det inte heller.

När jag hade arbetat i ett par månader och gick i en av korridorerna går jag förbi en tjej som jag såg för första gången. En väldigt märklig känsla infann sig i mig, bokstavligen från ingenstans. Jag kände/visste bara av att se henne ett kort ögonblick att henne kommer jag tillbringa väldigt lång tid av mitt liv tillsammans med. För mig kändes det konstigt att känna så när jag inte visste varför jag kände så. Jag bara visste det. Det kändes självklart. Men av vilken anledning jag kände så hade/har jag ingen aning om. Ett antal timmar senare kommer en killkompis in på kontoret och säger ‘Jag har en tjej åt dig. Hon vill att du ska kontakta henne’. Samma sak där, jag visste redan innan han avslutat sista meningen vem han menade. Och det var så sant. Det var just henne han menade.

Här ska man ha med i beaktningen att jag hade bara sett henne en enda gång i ett par sekunder, bara de sekunder det tar att gå förbi någon i en korridor. Hon hade inte visat minsta lilla vink av intresse, och inte jag heller. Ändå visste jag redan där att henne är det meningen jag ska leva många år tillsammans med. Jag återkommer ofta i min text till hur märkligt det var att känna så. Det gör jag än idag. Begriper inte vad det beror på att jag visste så självklart. Jag var inte kär eller förälskad vid första ögonkastet. Bara visste som sagt. Jag ringde henne nästa dag. Idag, 25 år senare har vi 25 år tillsammans, fem vackra och friska barn.

2004 – Drev ett företag tillsammans med en kille. Vi kom väldigt bra överens, och han har en speciell plats i mitt hjärta än idag.Vi hade drivit företaget i ett par år. Sedan några veckor var det bestämt att han skulle åka ner till Cypern och ordna med en del saker som hade med företaget att göra. Samma dag som resan skulle bli av skrev han på icq för att stämma av allting. Han skulle föra över pengar tre dagar senare. Samma märkliga känsla kom igen som jag beskrev i händelsen ovan. Jag visste att detta var sista gången vi pratades vid. Jag hade en stark känsla av sorg. Tårar ville komma. Jag visste att det inte skulle komma några pengar, vilket är oviktigt i sammanhanget, och jag visste så väl när han skrev hej då, att det var den sista kontakten vi skulle ha i detta livet. Jag berättade inget för någon om vad jag känt. Tiden gick… Tre veckor senare när jag vaknar läser jag ett meddelande på skärmen från hans flickvän att han är död. Han hade fått hjärtinfarkt och blivit hittad först på morgonen.

Att skriva om detta får mig att återuppleva allt. Tårar vill komma, och jag får tungt att andas. Vill gråta. Är detta det man kallar ett sjätte sinne, eller vad är det här?

Jag är gärna utan den här förmågan. Men samtidigt kan jag inte låta bli att undra.Tack på förhand ifall du kan förklara, eller kanske rent av kan se eller känna vad det är för mystisk “förmåga” jag haft vid några tillfällen.

Fråga insänd till frågespalten den : 2015-08-24
★ Fråga besvarad 2015-12-18✔

Hej!

Jag vill börja med att tacka dig för ett  långt, innehållsrikt och detaljrikt berättande om dina upplevelser och det var ett nöje att läsa.
Jag funderade länge på om jag skulle ta den långa utförliga förklaringen eller om jag ska fatta mig relativt kort därför att jag känner och uppfattar tydligt genom energin som finns i ditt mejl att du på något sätt redan vet svaren, därför att du är en sådan jag skulle beskriva som en gamla själ i en mänsklig kropp.

Multidimensionell Själ  och öppen för andra världar och existenser och med en medvetenhet om livet, döden , tiden och universum. Jag skulle nog kalla dig för en  ” kosmisk vandrare ” eller “en kosmisk tidsresenär ” som nu tillfälligt är på genomresa på jorden 😉 … om jag nu ska sätta en övernaturlig titel på dig 🙂  …och nu är du här tillsammans med din tvillingsjäl och lever, älskar och njuter av livet  sedd ur synvinkel som människa.
Det du beskriver är ett möte själ till själ med den kvinna som du visste skulle bli din framtid ,fru och mor till dina barn. En tvillingsjäl.
När du möter din  tvillingsjäl som inte är desamma som en karmatisk  “soulmate” då  sker ett slags  omgående erkännande och en igenkännande på djup själs nivå. Själ till själ och det är inte en fysisk erkännande, men ett erkännande som händer i själen. 
Vetskapen bara finns där på djup själsnivå  i er båda från dag ett och ni har antagligen redan innan ni inkarnerade till jorden bestämt er för att sammansluta i union som en enhet som  man och kvinna , tvillingsjälar.
Jag tror nog att du redan vet att det är detta svar du skulle få eller liknande av mig .. 🙂 därför att jag kan känna att du redan inom dig vet svaret att din fru är din tvillingsjäl.
Jag känner också att du vet inom dig att du vad jag skulle kalla en världs Empath  och du har  utvecklat en finkänslighet för energier och framförallt världshändelse utvecklingar och kan känna av i det stora hela vad som är på gång i världen globalt och var vindarna vänder. Det är en del av din andliga identitet att kunna känna energier och  ” Moder Jords Andetag” och vart vindarna vänder i länder,bland människor,folkgrupper, världshändelser,och därför kan du också känna det från människor runt omkring dig som du känner och bryr dig om.

Allt detta är “all include ” . Den du är som ande i mänsklig kropp.Jag hoppas att du kan känna igen dig i mitt svar och från mitt hjärta till ditt hjärta så önskar jag dig och din familj det allra bästa.

På engelska : “Five tyes of empaths” . En intressant kortare video om att vara empath och hur det kan påverka en människa.

 

 

 

God Jul önskar vi från Spökwebben!
☆¸.•°*★EeWeeM¸.•°*☯

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Ett svar på ”Vad är detta? – Fråga besvarad 2015-12-18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *