Kan äntligen – Fråga besvarad 2015-12-17

Jag kan efter många år uppleva spökerierna jag blev tillsammans med en underbar tjej för två år sedan och hon är synsk och kan kommunicera med avlidna släktingar och även jag har upplevt olika ljud prylar som rör sej olika blinkande ljus och mycket mycket mer.

Jag har aldrig betvivlat att detta existerar men varför får jag uppleva detta nu och inte tidigare?

Men jag är mycket glad och stolt för detta det verkar som jag har blivit accepterad av dessa otroliga krafter som det är.

Fråga insänd till frågespalten den : 2015-06-15

★ Fråga besvarad 2015-12-17✔

Hej !
Hittade ditt insända mejl från mitten av Juni månad detta år och kunde inte låta bli att le över din glädje att “plötsligt äntligen kunna känna av övernaturliga saker ” och det är positivt att du ser det som positivt… personligen så har jag alltid varit avundsjuk på de som inte känner av något  “övernaturligt” alls utan är mer eller mindre skeptiska och varken “ser, hör eller känner något alls som har med övernaturligt att göra”… den gruppen av människor har jag alltid varit lite avis på så länge jag kan minnas och ju mer “medial “jag har blivit ju mer avis har jag blivit på de som inte känner något spökerier alls  och jag föredrar sällskap av de som inte tror på något alls utan bara “är”. 🙂 … Jag skriver detta bara för att visa att det faktiskt kan vara omvänt också… att en person som ser, hör , känner och är “medial” faktiskt kan ha önskan att   den ” mediala förmågan ” gick att trolla bort … på något  övernaturligt vis ;). 

Men tillbaka till ditt mejl :

Det är ganska vanligt att en person som anser att de aldrig upplevt något “andligt” eller övernaturligt  faktiskt har gjort det  många gånger utan att se det som något övernaturligt därför att hjärnan har helt enkelt bara raderat ut, skrivit över eller vägrat registrera en övernaturlig upplevelse  som inte kan förstås. Hjärnan söker efter logiska förklaringar och finns inte det så vill hjärnan gärna glömma bort eller ignorera det som inte kan förstås.
Men … det brukar  alltid finnas kvar i det undermedvetna och i ditt energifält  och när du sedan möter en person som har en aktiv kundalini   energi i kroppen och  samtidigt är väldigt medial  och andlig så kan det räcka för att “aktivera” dig  som anser att du inte känner och upplever något alls , så du blir uppmärksam och ser och upplever världen på ett nytt sätt… med hjärtat och ditt inre och inte med ditt mentala tänkande och plötsligt förändras världen och allt blir på en mer “andligt” nivå och du ser saker som händer och sker runt dig på ett nytt sätt.
Du har ju fått möjligheten att se världen med nya ögon för det “övernaturliga” som egentligen är väldigt naturligt.
Och med det som slutord så hoppas jag att du känner att du fått en förklaring till det du nu upplevt händer.
Ta hand om dig!

 God Jul önskar vi från Spökwebben!

☆¸.•°*★EeWeeM¸.•°*☯

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

~A moment’s insight is sometimes worth a life’s experience~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *