Vad är ett klot ?

Hejsan. Först och främst vill jag tacka er på spökwebben för en oroligt bra sida. Nu är det så här. Jag har studerat bilder på internet. De är små vita klot som visas på olika fotografier av olika personer världen runt. En kväll när jag satt och tittade på foton från min brors födelsedadsfest såg jag dessa klot på mina egna foton. Jag vart då väldigt nyfiken på dem eftersom de är utanför mitt eget hus. Nu undrar jag: Vad är dessa för klot? Är de andar? Eller kan det vara nå annat? PS; tre av mina djur dog för ett tag sedan och är begravda på våran tomt där korten vart fotograferad. Detta hände då under natttid och jag såg inte kloten då jag fotografera det. Tack åter igen för en super site =) MVH Miss Goku

Hej ! Först och främst vill jag tacka för att du gillar spökwebben!Det är alltid kul att höra.Och vi hoppas kunna vara till hjälp för så många vi hinner och kan. Jag antar att de sk "klot" du syftar på är sk energibollar eller med andra ord "orber".När det verkligen handlar om riktiga energiorber så brukar det vara samlad energi från tex ett djur eller en människoande(som inte kan matrealisera sig så det blir istället energier som man kan se som det du beskriver). Men likamånga gånger kan det också vara bluff.Tex på bild som man fotograferat med vanlig kamera eller mobil kan det vara så mycket som spelar in tex dammpartiklar,ljuset som speglarr sig osv. Det kan alltså vara svårt att avgöra om det är äkta eller inte.Då får man gå på känslan. Dessa energier kan också visa sig som streck i olika färger,prickar,bollar,klot,rökslingor osv. Vissa naturväsen av den mindre sorten kan också visa sig som små ljusenergiprickar man kan se flimmra förbi(speciellt bland blommor och i trädgård med mycket blommor). Jag kan inte svara på om det du fångat in är äkta eller inte men det kan också mycket väl vara energier från dina djur som syntes. Är du intresserad av detta så kan du på internet söka tex på google under "orber" så finns det en hel del information att hitta där!Lycka till i din forskning!!! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *