Vem är där?

Hej igen! Jag fick för en tid sedan många svar på lite frågor, om en upplevelse vi haft för några år sedan. Nu har jag något nytt att försöka få svar på, i dag efter jobbet var jag ut till min sommarstuga, en mil utanför stan. Jag har aldrig känt något förut under alla år, men i dag upplevde jag att någon mer än jag var där, jag kände till o med rysningar i kroppen, men inget obehagligt. Vem kan det ha varit? M V H Bengt

Hej Bengt! Det du beskriver låter onekligen som kontakt med en ande eller dess energier.Jag kan dock inte se vem eller vad det är då energin inte är närvarande där då jag länkar dit. Men om du inte upplevde närvaron obehaglig kan det mycket väl varit någon du "känt" som levande alltså en släkting el vän. Om du upplever något mera eller något nytt där igen så kan du höra av dig igen så kanske det går att spåra upp vem det är. Eftersom energin inte finns kvar kan det också vara ngn som bara "passerade förbi". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *