vad betyder det?

Hej! Jag har drömt konstiga saker på sistone. Jag drömde en natt att min svärmors löständer var på min sängkant och jag grep efter dem, men jag fick inte tag i dem. Som om jag var ett spöke…Sedan försvann de och blev till en napp istället. Jag grep även efter den men fick inte tag i den heller. Som om jag var ett spöke…Sedan nästa natt drömde jag att en tand lossnade och jag var på ett mentalsjukhus med en väldigt störd kvinna som alla sa att jag måste lyda…Betyder detta med löständer och lösa tänder sjukdom eller olycka? Och vad betyder napp…? Och vad betyder det när jag ofta flyger, uppåt i mina drömmar och försöker fly…Jag vet att du inte brukar svara på frågor om sjukdom och död, men…jag är så orolig…

Hej! När man drömmer om tänder i allmänhet så kan det betyda sjukdom men din dröm är lite svårtydd så kan du skriva till min mail så ska jag försöka hjälpa dig tyda drömmen men jag får ta ett par dagar på mig. Var inte orolig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *