Vad betyder detta?

Hej, jag hade en dröm som gjorde mig väldigt ledsen och jag undrar om vad den betyder. Jag drömde att jag blev gravid och att det var mitt ex som var far till barnet och jag tror jag var i 5-6 månaden. Jag skulle springa ifrån mitt ex och sen så han jag bara komma till en sten bro som gick över en å/flod och precis då började det rinna massor av blod och det blev akut in till lasarettet för dom trodde att det var missfall men ungen hade klarat sig och precis då vaknade jag upp och blev så rädd att jag tog mg själv på magen och började undra om vad som hänt. Jag började drömma om detta sen jag börjar plugga en barnkurs. Det är snart 2 år sen jag gjorde en abort, jag gjorde en abort precis innan jag var i 4 månaden.// Malin

Hej Malin! Detta är en dröm som visar på hur du egentligen mår i ditt inre även om du kanske inte tänker på det så mycket just nu. Det du genomgick för drygt två(2) år sedan finns hos dig mer än du kanske själv anar. Har du fått prata med någon om detta då det är en stor sak trots allt. Om inte skulle jag råda dig till att ta kontakt med någon som du kan prata ut med för din egen skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *